On-line terapi

kan åbne et fortroligt rum uanset afstand.

Jeg var skeptisk! Og ville for et årstid siden ikke tilbyde det, selvom der var efterspørgsel. Det ændrede sig, da Danmark lukkede ned.

Og nu – på baggrund af mange timers on-line terapeutiske sessioner i – ved jeg, at terapi via skærm kan være særdeles udbytterig.

Udfyld kontaktformularen

med dine data, vælg mindst ét dato-og tidsforslag – og tryk SEND.

Det er ikke en bestilling, men udtryk for, hvornår du gerne vil have en session.

Jeg besvarer mailen senest 24 timer senere og bekræfter det tidspunkt, der passer i min kalender.

Hvis ingen af dem passer, skriver eller ringer jeg til dig.

Du er velkommen til at ringe til mig på 6068 1501 mandag-torsdag mellem 10.00-18.00

Dine oplysninger og ønsker

0 + 3 = ?

Teknisk vejledning

Processen med at koble sig på Zoom kan variere alt efter, om du bruger smartphone/tablet eller computer, hvilken internetbrowser du bruger og om du har brugt Zoom før. Derfor er det næppe muligt at skrive én samlet vejledning, men være opmærksom på følgende:

  • Hvis du bruger pc og ikke har brugt Zoom tidligere, bliver du bedt om at downloade Zoom. Derefter skal du dobbeltklikke på den nede i bunden af din skærm/browser.
  • Hvis du bruger en smartphone eller en tablet, og ikke har brugt Zoom tidligere, bliver du bedt om at downloade Zoom-appen.
  • Har allerede Zoom installeret på din computer/smartphone/tablet, kan du blive bedt om at opdatere din version.
  • Når ovenstående er i orden, bliver du bedt om at udfylde navn og mailadresse. Felterne skal udfyldes for at komme videre.
  • Når du ser skærmbilledet med teksten ”Please wait for the host to start this webinar”, skal du blot afvente, at jeg starter mødet.
    OBS: Opdater evt. siden, hvis der ikke sker noget, når klokken har passeret starttidspunktet. Du kan i mellemtiden teste lyden ved at trykke på ”Test My Speaker”. Klik derefter  på ”Test speaker” øverst i det vindue, du kommer ind i.

Yderligere vejledninger til at koble dig på Zoom:

– Windows-computer

– iPad/iPhone

©Winnie Haarløv